Kennismaking Onderzoek Begeleiding Tarieven Links Contact

 

OPGO is een particuliere praktijk en valt meestal niet onder de zorgverzekeringswet. Dat betekent dat onderzoek en begeleidingssessies  vaak niet vergoed worden. U kunt de kosten dan zelf betalen of informeren bij uw zorgverzekeraar of de kosten (ten dele) door uw zorgverzekering worden vergoed. U heeft geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig voor Orthopedagogoog. Wel stellen sommige zorgverzekeraars een verwijsbrief als voorwaarde om in aanmerking voor vergoeding te komen.

Aangezien de (aanvullende) polissen van zorgverzekeringen jaarlijks veranderen en er grote verschillen bestaan tussen de verschillende zorgverzekeringen, is het raadzaam om altijd goed bij uw zorgverzekeringsmaatschappij te informeren alvorens een basis-orthopedagoog in te schakelen. OPGO heeft geen contracten met zorgverzekeraars.

 

De AGB-code van mariette van Nuland is: 94-008811. Deze code wordt door zorgverzekeraars gebruikt voor het identificeren van de zorgverlenende instantie.

OPGO is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Orthopedagogen en Onderwijskundigen onder nummer 7633. Bij de kamer van koophandel is OPGO ingeschreven onder nummer 17251531.

 

 

 

Free counter and web stats algemene voorwaarden    copyright  klachtenreglement  beroepscode NVO